Услуги

Да започнем от най-важното

Дизайн

За „Сиди Стил” кухнята е най-важното място в дома - онова кътче, което създава уют във всеки делник и на всеки празник. Причината е, че досега сме създали хиляди кухни и се гордеем с тяхното качество.

Работният процес

След предварителна уговорка и взети размери, клиентът посещава шоурума ни на адрес: ж.к „Славейков” бл.160 (с/у Mall Galleria). Там се среща с нашия дизайнер. Именно той прави магията кухнята да е красива и функционална, а плотовете, шкафовете и местата за електроуредите да са на най-удобните места.

Изработка

Материалите, които използваме, са ПДЧ, МДФ - естествен фурнир или боя, МДФ профилни врати. Отделни елементи са от алуминий и стъкло.Плотовете, освен стандартния термоплот, могат да са от синтетичен или естествен гранит. Гърбът между долен и горен ред се предлага във вариантите: термогръб, ПДЧ, МДФ, стъкло.

Монтаж

След като мебелите са готови, ще се свържем с Вас, за да уточним деня на монтажа. В случай, че сте поръчали електроуреди чрез нас от фирма-партньор, тяхната доставка става едновременно и е безплатна.

Изпълнени Проекти

Previous
Next